HUOJ objavio natječaj za godišnju nagradu Grand PRix

Bez autora
Nov 02 2011

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) objavila je službeni natječaj za nagradu Grand PRix za 2011. za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću. Nagrada se dodjeljuje već petu godinu kao priznanje za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtkama, vladinim institucijama i tijelima lokalne uprave i samouprave, nevladinim udrugama, agencijama za komunikacijski menadžment i odnose s javnošću te pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima. Zainteresirani mogu prijaviti svoje radove najkasnije do 16. studenog ove godine. Prijave radova mogu se izvršiti za sve komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2010. u kategorijama odnosa s javnošću u javnom i poslovnom sektoru (za velike, srednje i male tvrtke), za kompanijsku društvenu odgovornost i internu komunikaciju. U ovih pet kategorija Stručni žiri HUOJ-a dodjeljuje nagrade na temelju pristiglih prijava. Posebne kategorije nagrada, Grand PRix za komunikatora godine te Grand PRix za razvoj struke odnosa s javnošću u Hrvatskoj, bira i dodjeljuje isključivo Stručni žiri HUOJ-a.

HUOJ objavio natječaj za godišnju nagradu Grand PRixHrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) objavila je službeni natječaj za nagradu Grand PRix za 2011. za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću.

Nagrada se dodjeljuje već petu godinu kao priznanje za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtkama, vladinim institucijama i tijelima lokalne uprave i samouprave, nevladinim udrugama, agencijama za komunikacijski menadžment i odnose s javnošću te pojedincima za izvrsnost u stručnim ostvarenjima. Zainteresirani mogu prijaviti svoje radove najkasnije do 16. studenog ove godine, izvijestili su iz HUOJ-a.

Prijave radova mogu se izvršiti za sve komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2010. u kategorijama odnosa s javnošću u javnom i poslovnom sektoru (za velike, srednje i male tvrtke), za kompanijsku društvenu odgovornost i internu komunikaciju. U ovih pet kategorija Stručni žiri HUOJ-a dodjeljuje nagrade na temelju pristiglih prijava. Posebne kategorije nagrada, Grand PRix za komunikatora godine te Grand PRix za razvoj struke odnosa s javnošću u Hrvatskoj, bira i dodjeljuje isključivo Stručni žiri HUOJ-a.

''Ocjenjivanje je iznimno važno za dodjelu nagrada te smo ove godine prilagodili metodologiju ocjenjivanja radova kako bi čitav proces dodjele nagrade bio još bolji i učinkovitiji. Radovi će se stoga ocjenjivati prema kriterijima koji su u odnosu na prošle godine promijenjeni, a obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost, Tehnička izvedba i Izvornost projekta'', rekao je Ivan Tanta, predsjednik ovogodišnjeg Stručnog žirija Grand PRix-a.

''Drago nam je da uime Upravnog odbora HUOJ-a možemo pozvati zainteresirane da prijave svoje radove na ovogodišnjem natječaju za Grand PRix, čime će zasigurno doprinijeti razvoju odnosa s javnošću u Hrvatskoj. Ova nagrada nije samo priznanje za trud za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću već i prilika za razmjenu najboljih praksi i iskustava'', istaknuo je Drenislav Žekić, predsjednik HUOJ-a.

Završni dan za primanje prijava je 16. studenog 2011., a svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima predviđen je po završetku 12. konferencije za odnose s javnošću, 24. studenog, u IMAX dvorani, multipleksu CineStar Arena- Arena centar u Zagrebu. Obrazac za prijavu kao i dodatne informacije o ovogodišnjoj nagradi Grand PRix mogu se pronaći na web stranicama HUOJ-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik